Tunteikas sello heijastelee haikean akustisen kitaran kanssa kauniisti

 

Tänään sain suuren kunnian äänittää herra Pietari Willeyn sellosäveliä. Saga Caianian aloituksessa mennään heti tunteisiin akustisen kitaran ja sellon yhteistyöllä. 

Äänittäminen on aina helppoa kun soittaja on ykkösluokkaa ja biisi on otettu haltuun. Myös kommukaation toimiessa voidaan rakentaa haluttu tunnelma kappaleeseen ja tunteen intensiteetti saadaan sopivaksi musiikkiin ja tarinaan. 

Tällainen musiikin tuottaminen saa sisälläni värisemään aivan omalla tavallaan. Äänitykset alkavat siirtyä loppusuoralle. Tällä hetkellä on tunne, että tästä tulee vielä jotain todella kaunista. 

Elmeri/Caiania


"Oli erittäin mukava päästä kokeilemaan äänittämistä Lentua-salin kaltaisessa huippuakustiikassa. Yhteistyö oli myös miellyttävää ja helppoa, kun kappaleen nauhat ja nuotit sai ajoissa ja tuottajalla oli selkeä ja spesifi käsitys mitä soittajaltaan halusi.

Kaiken kaikkiaan oli erittäin mukava ensimmäinen työkerta ja odotan innolla lopullisen teoksen kuulemista ja uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä. " -Pietari Willey

Kommentit